Utorak, 25 Listopad 2016 22:42

Održana 8. sjednica Gradskog odbora HDZ-a Vinkovci

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Dana 24. listopada 2016. godine održana je 8. sjednica Gradskog odbora HDZ-a Vinkovci pod predsjedavanjem predsjednika GO HDZ-a Vinkovci dr. Mladena Karlića. Na dnevnom redu govora je bilo o aktualno političkoj situaciji i točkama dnevnog reda nadolazeće sjednice Gradskog vijeća.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Vinkovci dr. Mladen Karlić istaknuo je kako je konstituirana Vlada Republike Hrvatske na čelu s premijerom Andrejom Plenkovićem u kojoj Vinkovci po prvi puta imaju člana Vlade i to ministricu Regionalnog razvoja i fondova Europske unije gospođu Gabrijelu Žalac. Naglasio je kako je ovo socijalno osjetljiva Vlada koja  će se boriti za gospodarski rast i razvoj, veću stopu zaposlenosti i donošenje zakona u korist građana.
Osim toga istaknuo je kako je Vukovarsko-srijemska županija teritorijalno ravnomjerno zastupljena u saboru te ima 4 saborska zastupnika gdje su zastupljeni gradovi Vinkovci i Vukovar, a ostavkom Dražena Milinkovića na mjesto saborskog zastupnika i prepuštanjem mjesta slijedećem kandidatu s liste, Davoru Miličeviću i Županja.

O točkama dnevnog reda sjednice Gradskog vijeća koja će se održati 26. listopada 2016. prisutne je izvijestio dopredsjednik Gradskog odbora i zamjenik gradonačelnika Ivan Bosančić.

Pročitano 451 puta

LetakIvan Bosančić

letak a4 bosancic 1

VideoIvan Bosančić