Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013 20:47

HDZ slavi po drugi put u posljednjih mjesec i pol

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u svom obraćanju nakon prvog kruga lokalnih izbora proglasio je izbornu pobjedu. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u svom obraćanju nakon prvog kruga lokalnih izbora proglasio je izbornu pobjedu.

Drage prijateljice i prijatelji, imamo se čemu radovati i mogu reći da smo mi doista pobijedili, kazao je pobjedonosno Karamarko.

"Bez obzira na razne artikulacije i mudre analize onoga što se danas dogodilo, mogu reći da je Hrvatska opet poplavila u najboljem smislu te riječi", rekao je Karamarko.

Istaknuo je kako je HDZ u osam županija u prvom krugu dobio župana, u sedam ide u drugi krug te kako liste HDZ-a u odnosu na one SDP-a vode s 14 prema 7. HDZ-u je pripala većina u 12, a SDP-u u 6 gradskih vijeća.  

Izdvojio je gradove poput Vukovara, Đakova, Slavonskog Broda, Požege, Šibenika, Varaždina, Splita u kojima HDZ nije bio na vlasti, a sada vodi.

Naglasio je kako HDZ u svim tim gadovima ima kvalitetne kandidate te kako je siguran da će odnijeti pobjedu u drugom krugu.

Karamarko je poručio kako je HDZ najavio pobjedu u tri koraka, dva koraka su napravljena, a sad slijedi treći, naglasivši da će najesen tražiti prijevremene izbore.

"Idemo dalje u novu pobjedu", zaključio je Karamarko.

Pročitano 2325 puta

LetakIvan Bosančić

letak a4 bosancic 1

VideoIvan Bosančić