Petak, 10 Svibanj 2013 03:00

HDZ je stožerna, domoljubna i državotvorna stranka

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
 Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko s najbližim suradnicima posjetio je Kistanje povodom svetkovine blagdana sv. Nikole, predsjednik Karamarko se u Kulturnom domu obratio članovima općinskog odbora HDZ-a Kistanje, te se nakon skupa zajedno sa suradnicima uputio na sveto misno slavlje koje je predvodio mons. Želimir Puljić zadarski nadbiskup. Nakon posjeta Kistanjama izaslanstvo Hdz-a uputilo se u Drniš gdje su novim članovima HDZ-a podijelili članske iskaznice. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko s najbližim suradnicima posjetio je Kistanje povodom svetkovine blagdana sv. Nikole, predsjednik Karamarko se u Kulturnom domu obratio članovima općinskog odbora HDZ-a Kistanje, te se nakon skupa zajedno sa suradnicima uputio na sveto misno slavlje koje je predvodio mons. Želimir Puljić zadarski nadbiskup. Nakon posjeta Kistanjama izaslanstvo Hdz-a uputilo se u Drniš gdje su novim članovima HDZ-a podijelili članske iskaznice.

U Drnišu predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko uručio je članske iskaznice novim članovima stranke, a s obzirom da HDZ čini najbrojniju političku opciju u Drnišu od drnišana se očekuje uvjerljiva pobjeda na predstojećim lokalnim izborima.

"Osobit je trenutak u kojem vi ulazite u HDZ. Vi ste ovo novo vrijeme što je došlo za HDZ i za Hrvatsku, vi ste ta nova i čista snaga", kazao je Karamarko.

"HDZ je stožerna, domoljubna i državotvorna stranka. To je ono što ljudi prepoznaju od Dubrovnika, Vukovara, pa i do Istre, a što smo se uvjerili ovih dana kroz neposredni kontakt s građanima. I da nema HDZ-a, po ideološkoj i idejnoj supstanciji ova zemlja bi bila samo krhotina Jugoslavije, i to je ono što neki žele, tzv. ljevičari i tzv. socijalna demokracija koja je daleko od ovih principa koje mi zastupamo i za to je bitno da je ova stranka opstala", istaknuo je Karamarko.

"Nakon provalije na parlamentarnim izborima, uspjeli smo se dignuti iz pepela i okupljati naše članstvo na domoljubnim principima, od lanjskog svibnja u HDZ se učlanilo oko 9000 članova, a svi oni koji misle biti veliki Hrvati i veliki HDZ-ovci, a misle krasti i stavljati svoje interese ispred državnih neće moći egzistirati u Hrvatskoj demokratskoj zajednici", napomenuo je Karamarko.

Osim predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka u obilasku Drniša nazočili su predsjednik predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Šibensko – kninske županije i saborski zastupnik Ante Kulušić, saborska zastupnica Branka Juričev-Martinčev, članica Predsjedništva HDZ-a i kandidatkinja za gradonačelnicu Knina  Josipa Rimac, župan Šibensko – kninske županije Goran Pauk, glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić i glasnogovornica HDZ-a Silvana Oruč Ivoš.

Pročitano 1384 puta

LetakIvan Bosančić

letak a4 bosancic 1

VideoIvan Bosančić