UVOD

Kliknite na "Više" ili preuzmite cijeli program u pdf formatu na ovoj poveznici:  IZBORNI PROGRAM 2017

Opširnije...

1. STRATEŠKO PLANIRANJE I EU FONDOVI

„Projekt Slavonija, Baranja i Srijem“ pokrenut je kako bi se osiguralo 2,5 milijardi eura (18,75 milijardi kuna) iz EU fondova isključivo za projekte na području pet slavonskih županija.

Opširnije...

2. POSLOVNO OKRUŽENJE, PODUZETNIŠTVO I INVESTICIJE

Očigledno je kako se gospodarska situacija u okruženju dinamično mijenja, tehnologija napreduje velikom brzinom, promjene su vidljive i zahtijevaju novi pristup u stvaranju pozitivnog poslovnog okruženja.

Opširnije...

3. URBANO UREĐENJE, ENERGETSKA UČINKOVITOST, PROMETNA INFRASTRUKTURA I ZAŠTITA OKOLIŠA

Urbano komunalni program unapređenja života u Vinkovcima ima 4 programska područja rada za razdoblje 2017.-2021. godina:

Opširnije...

4. DEMOGRAFSKA POLITIKA, ZDRAVSTVENA I SOCIJALNA SKRB

Programi demografske politike koji se tiču kvalitete života stanovništva grada Vinkovaca usmjereni su na nekoliko dobnih skupina koje su bitne za poboljšanje demografske i socijalne slike Vinkovaca, ali i poboljšanja kvalitete stanovništva treće dobi, umirovljenika, osoba s invaliditetom, djece s posebnim potrebama, branitelja i stradalnika Domovinskog rata i njihovih obitelji.

Opširnije...

5. ODGOJ, OBRAZOVANJE I SPORT

Usavršavanje svih oblika odgoja i obrazovanja u svrhu ostvarenja potencijala svakog djeteta u gradu kroz aktivne i provedive mjere jedna je od osnovnih zadaća i odrednica ovog programa.

Opširnije...

LetakIvan Bosančić

letak a4 bosancic 1

VideoIvan Bosančić